Hoe kappers elkaar steunen

hoe kappers elkaar steunen

Voor kappers, door kappers

Kappers voor kappers is een initiatief om mensen die met haar werken het beste gereedschap te bieden. In onze webshop vind je namelijk niet alleen materiaal waar een kapper iets mee kan. Ook haarstylisten en barbiers zullen hier het juiste materiaal voor hun werk vinden. Van scharen tot krultangen en van scheerapparaten tot make-up producten. Wat je ook zoekt voor jouw salon of jouw collectie, je vindt het hier! Maar hoe professioneel is het materiaal precies? Welke merken verkopen wij bijvoorbeeld? En kunnen wij nog iets betekenen voor studenten aan kappersopleidingen? Hieronder kun je verder lezen over de antwoorden op de voorgaande vragen.

Professioneel gereedschap van de juiste merken

In onze webshop kun je kiezen uit echt professioneel materiaal van alleen de beste merken. Deze kunnen bekend zijn, zoals bijvoorbeeld Babyliss, Sibel en Wahl. Deze kunnen echter ook iets minder bekend, maar alsnog even goed zijn. Neem bijvoorbeeld onze producten van Kyone, Jaguar of Comair. Van de merken Comair, Babyliss en Jaguar verkopen wij vooral kammen en borstels. Kyone bieden wij vooral scharen van aan. Wat betreft Sibel, hebben wij een grote collectie aan haarrollers, haarborstels, nekborsteltjes en twee soorten oefenhoofden. Wahl is een merk waar wij een grote variatie van de beste tondeuses van verkopen.

Hair opleidingen

Niet alleen de bevoegde kapper kan hier zijn ogen uitkijken. Ook studenten kunnen hier hun eigen materiaal kopen. Zoals Studystore namelijk voor theoretische opleidingen boeken aanbiedt, doen wij dit met materiaal voor praktijkopleidingen. Denk hierbij bijvoorbeeld aan de oefenhoofden die wij aanbieden. Of natuurlijk aan onze permanentwikkels en draadrollers. Hiernaast verkopen wij ook scharen, messen, schorten en stylingproducten van Hair Barber Academy. En het is bovendien wel zo gepast om die producten te gebruiken als je de opleiding volgt.

Neem een kijkje in onze webshop!

Ben je nieuwsgierig geworden naar onze producten? Neem dan een kijkje in onze webshop! Je zult zien dat er meer dan genoeg keuze is aan producten die jij als kapper misschien nodig hebt. In dit geval maakt het niet uit of je een kapper bent die zoekt naar nieuwe scharen. Of natuurlijk een student die oefenmateriaal nodig heeft. Misschien ben je wel net geslaagd en wil je aan de slag met een goede, volledige set aan scharen, kammetjes, enz. Kappers voor kappers is er voor iedereen die met haar werkt. Let wel op: om materiaal te kunnen bestellen, is het een vereiste je te registreren.