Thuiskapper? Haal hier je materiaal!

thuiskapper

Wat kappers doen met hun materiaal

Kappers doen eigenlijk heel veel met het materiaal dat zij in huis hebben. Zelfs al is hun assortiment dan niet zo groot. Neem bijvoorbeeld het knippen van haar. Er zijn zoveel verschillende kniptechnieken waar je maar één schaar voor nodig hebt. Daarnaast kun je haar ook krullen met een stijltang. En bovendien doe je met een föhn en een borstel veel meer dan alleen drogen en borstelen. Dus wat heb je allemaal nodig als kapper? Iets specifieker, wat heb je nodig als thuiskapper en wat gaat dat dan allemaal kosten? Dat zal hieronder verder worden beschreven.

Wat een kapper aan materiaal nodig heeft

Om te beginnen heeft een kapper een goede scharenset nodig. Hoeveel scharen deze bevat, is afhankelijk van het aantal klanten en de doelgroep. Is de doelgroep bijvoorbeeld heel divers, heb je automatisch meer scharen nodig. Daarnaast zal je als kapper een bepaald aantal kammen en borstels nodig hebben. Vooral paardenborstels en ronde borstels zijn onmisbaar. Ook föhns en scheerapparaten zijn essentieel. Daarnaast heeft elke kapper wel een aantal haarproducten in huis. Deze zijn zowel voor eigen gebruik als voor de verkoop. Klanten zijn namelijk dol op verzorgende producten die een professional op heb gebruikt.

De prijs van kappersproducten

Om het assortiment aan kappersproducten in huis te halen is wel wat geld voor nodig. Een gehele set van deze producten kost vaak honderden euro’s. Vooral elektrische apparaten zijn erg duur. Maar wanneer je het van de andere kant bekijkt, is het ook weer een investering. En zo zou je het ook moeten zien. Dit zijn de materialen die je dagelijks nodig hebt. Ook gaan deze producten jaren mee als je ze goed gebruikt. En bovendien kun je ook meer vragen voor een goede behandeling met goede producten. Een luxe kwaliteitskapper trekt namelijk ook meer klanten die er meer voor over hebben.

Speciaal voor thuiskappers

Thuiskappers komen bij jou thuis om je haren te knippen, verven, etc. Dit betekent dat hun materiaal ook mee te nemen moet zijn. Gelukkig werken kappers in de eerste plaats al met producten die men makkelijk in de auto meeneemt. Om dit nog makkelijker te maken komen sommige producten van Kappers voor Kappers in een speciale set met draagtas. Dit zijn de ideale producten voor thuiskappers. Ook kan men bij ons andere goede producten kopen van verschillende merken. Zo is er voor elke kapper wel iets, of het nou thuiskappers zijn of niet!